Sint_Annalaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sint_Annalaan Maastricht NederlandWoonkamerDe woonkamer is ruim opgezet en bestaat uit een eet- en leefgedeelte. De living staat in halfopen verbinding met de keuken waardoor er een mooie, grote ruimte ontstaat. De woonkamer is tevens gelegen aan het balkon en de hoofdslaapkamer. Beide zijn dan ook vanuit de woonkamer bereikbaar.BalkonHet appartement beschikt over een mooi balkon waarop je een leuke zithoek kunt creëren.KeukenDe keuken is netjes afgewerkt en is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van de volgende apparatuur: kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. ( Deze wordt gerenoveerd! )HoofdslaapkamerDe hoofdslaapkamer is groot van afmeting en biedt daardoor, naast een bed, meer dan voldoende plaats om extra kastruimte te creëren. De slaapkamer is toegankelijk via de woon- en badkamer.SlaapkamerDe tweede slaapkamer is gelegen aan de hal en is door zijn gunstige indeling ook uitstekend te gebruiken als bureau of hobbykamer.BadkamerDe comfortabele badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen deuren, ligbad en vaste wastafel. Zowel de vloer als wanden zijn volledig betegeld, waardoor de badkamer zeer netjes afgewerkt is. Tot slot biedt de badkamer ook plaats aan de aansluitingen voor de wasapparatuur. ( Deze wordt gerenoveerd! )

Je vind de Appartement aan de Sint_Annalaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Sint_Annalaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sint Annalaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sint Annalaan in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Sint Annalaan in Maastricht

Prijs – 982.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 96

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Annalaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren