Sint_Crispijnstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Sint_Crispijnstraat Tilburg NederlandDeze kamer is gelegen aan het Sint Crispijnstraat, met een leuk uitzicht op een groenstrook aan de andere kant van de straat.Alle uitgangswegen rondom Waalwijk zijn snel te bereiken en het centrum van Waalwijk ligt op 5 minuten fietsen!INDELING KAMERKamer te huur in gezellig pand met arbeiders.Op dit moment zijn er 4 medebewoners.Tevens is er een ruime gedeelde tuin aanwezig!

Je vind de Kamer aan de Sint_Crispijnstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Sint_Crispijnstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sint Crispijnstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sint Crispijnstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Sint Crispijnstraat in Tilburg

Prijs – 667.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Crispijnstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren