Sint_Hubertusstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Sint_Hubertusstraat Eindhoven NederlandIndeling studio:Op de tweede verdieping middels vaste trap te bereiken. De voorkamer beschikt over een keukenblok en een douche gelegenheid met toilet. Een kamer is ingedeeld als zijnde slaapkamer/woonkamer met bed, zitbank en tv. De tweede ruimte is ingedeeld als zijnde eetkamer.De eigenaresse woont op de BG en 1e verdieping en je deelt dus de hal en trap met haar.

Je vind de Studio aan de Sint_Hubertusstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Sint_Hubertusstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sint Hubertusstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sint Hubertusstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio Sint Hubertusstraat in Eindhoven

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Hubertusstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren