Sint_Jacobsstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Sint_Jacobsstraat Leeuwarden NederlandHet betreft een afsluitbare studentenkamer met een vloeropp. van circa 14,5 m2 en een verblijfsopp. van circa 12,5 m2, gelegen op de hoogste verdieping aan de straatkant.Gezamenlijk gebruik van de keuken (6,6 m2), woonkamer (17,4 m2) en luxe badkamer (6 m2). Voorzien van CV en overige eigentijdse voorzieningen. Huurtijd in principe 1 jaar vast, daarna voor onbepaalde tijd doorlopend.

Je vind de Kamer aan de Sint_Jacobsstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Sint_Jacobsstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sint Jacobsstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sint Jacobsstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Sint Jacobsstraat in Leeuwarden

Prijs – 432.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Jacobsstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren