Sint_Janslaan Bussum Nederland in Bussum via Huurflits

Sint_Janslaan Bussum NederlandDeze studio heeft een eigen douche, toilet, keuken en aparte slaapkamer.De studio heeft een keuken met inductiekookplaat, koelkast.Ook heeft de studio een mooie laminaatvloer.Verder heeft de studio een ontzettend leuk balkon waar je in de zomer heerlijk kunt zitten.

Je vind de Studio aan de Sint_Janslaan Bussum Nederland  te Bussum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Bussum aan de Sint_Janslaan Bussum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Bussum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sint Janslaan in Bussum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sint Janslaan in Bussum – Klik hier

Details van Studio Sint Janslaan in Bussum

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Janslaan Bussum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren