Sint_Janssingel DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Sint_Janssingel DenBosch NederlandTwee-kamer appartement. Door de hoogte is het een erg prettig appartement op een unieke locatie. Het appartement kenmerkt zicht door de volgende zaken:Geheel gestoffeerd opgeleverdKeuken voorzien van Siemens apparatuur ( vaatwasser, combi-magnetron, kookplaat, afzuigkap en koelkast)Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en vloerverwarmingModern afgewerkt en door het kleurgebruik en de hoge plafonds een prettige lichte ruimteUnieke locatie en uitzichtGedeelde fietsenberging op de begane grond

Je vind de Appartement aan de Sint_Janssingel DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Sint_Janssingel DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sint Janssingel in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sint Janssingel in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Sint Janssingel in Den Bosch

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Janssingel DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren