Sint_Jorisstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Sint_Jorisstraat DenBosch NederlandMooi en ruim stads appartement, gelegen in het hart van het centrum ‘s-Hertogenbosch. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de Vughterstraat en is gelegen op de eerste verdieping.Indeling:Vanuit de hal bereik je de woonkamer evenals de open keuken. De ruime, lichte woonkamer heeft uitzicht over de Vughterstraat en is voorzien van een lichte visgraad houtenvloer. De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvakje, kookplaat en afzuigkap. Aan de voorzijde zijn 3 grote ramen waardoor er veel lichtinval is. Via de woonkamer is de slaapkamer te bereiken. Aangrenzend is de badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad (met douche) en wastafel en toilet. Hier is tevens de aansluiting van de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Sint_Jorisstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Sint_Jorisstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sint Jorisstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sint Jorisstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Sint Jorisstraat in Den Bosch

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Jorisstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren