Sint_Lambertuslaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sint_Lambertuslaan Maastricht NederlandDe studio is gevestigd in een monumentaal pand aan de grachten van Maastricht nabij het stadspark. Deze studio is ideaal als piad á terre. Indeling. Entree studio op 3e verdieping gebouw. Woonkamer met luxe keukenopstelling. scheidingswand waar het slaapgedeelte is. Luxe badkamer met douche, badkamermeubel en toilet.

Je vind de Studio aan de Sint_Lambertuslaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Sint_Lambertuslaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sint Lambertuslaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sint Lambertuslaan in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Sint Lambertuslaan in Maastricht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Lambertuslaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren