Sint_Maartenslaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sint_Maartenslaan Maastricht NederlandTe huur in het centrum van Maastricht (Wyck) nabij het centraal station een mooie kamer in een volledig gerenoveerd pand.De kamer is gelegen op de etage en is ca. 10m2 groot. Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van het gebouw.De grote gemeenschappelijke keuken is voorzien van een koel/vries combinatie, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven en wasmachine wordt gedeeld met enkele medebewoners. De badkamer is vv wastafel, spiegel en 2 afsluitbare douches.

Je vind de Kamer aan de Sint_Maartenslaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Sint_Maartenslaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sint Maartenslaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sint Maartenslaan in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Sint Maartenslaan in Maastricht

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Maartenslaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren