Sint_Nicolaasstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sint_Nicolaasstraat Maastricht NederlandVanuit de gemeenschappelijke hal met trappenhuis zijn de verschillende studio’s te bereiken. Studio beschikt over een open keuken v.v. een elektrische kookplaat, afzuigkap, combi oven en koelkast. De eigen badkamer is v.v. een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. De studio’s is voorzien van meubilering te weten garderobekast, bed, televisie, eettafel, stoelen/fauteuils. Verder is raamdecoratie en beddengoed aanwezig.

Je vind de Studio aan de Sint_Nicolaasstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Sint_Nicolaasstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sint Nicolaasstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sint Nicolaasstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Sint Nicolaasstraat in Maastricht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Nicolaasstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren