Sint_Remigiusstraat Weerselo Nederland in Weerselo via Huurflits

Sint_Remigiusstraat Weerselo NederlandBegane grondBij de entree van de centrale hal bevindt zich een intercominstallatie, met geluidsverbinding naar elk appartement. Het trappenhuis is voorzien van een lift. Er staat een inpandige berging en parkeerplaats (met een loze leiding voor een elektrische laadpaal) tot jouw beschikking.AppartementVanuit het trappenhuis loop je via het gezamenlijke balkon naar de voordeur van het appartement. De hal geeft je toegang tot alle vertrekken van het appartement. De open keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, afzuigkap, 4-zone inductie kookplaat, vriesvak en een spoelbak. Verder beschikt het appartement over een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht, twee slaapkamers, bijkeuken, balkon en een badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Je vind de Appartement aan de Sint_Remigiusstraat Weerselo Nederland  te Weerselo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weerselo aan de Sint_Remigiusstraat Weerselo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weerselo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sint Remigiusstraat in Weerselo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sint Remigiusstraat in Weerselo – Klik hier

Details van Appartement Sint Remigiusstraat in Weerselo

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Remigiusstraat Weerselo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren