Sionstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sionstraat Rotterdam NederlandDe Sionstraat is een sfeervolle zijstraat van de Oudedijk en ligt op loop-/fietsafstand van het Kralingse Bos. Veel winkels, diverse restaurants, sportverenigingen, tram en metro bevinden zich op loopafstand van deze unieke woning.

Je vind de Appartement aan de Sionstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Sionstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sionstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sionstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Sionstraat in Rotterdam

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sionstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren