Skagenerf Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Skagenerf Rotterdam NederlandDe woning is zeer gunstig gelegen in een verkeersluwe wijk nabij winkels, gratis parkeren beneden. 8 min op de meter naar de Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam, op loopafstand van openbaar vervoer (metro, trein en bus..), winkelcentrum Alexandrium, diverse restaurants, slagerij en Aziatische supermarkt.

Je vind de Kamer aan de Skagenerf Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Skagenerf Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Skagenerf in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Skagenerf in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Skagenerf in Rotterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Skagenerf Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren