Slaakstraat in Amsterdam via Esteon

SlaakstraatHuis met werkenden te huur in Rivierenbuurt! Het heeft een oppervlakte van 15m2 en zal kaal opgeleverd worden. De woning bestaat uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, wasmachine, vaatwasmachine. De huurprijs is €690,- per maand. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 1-kamer huis met werkenden te huur in Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Amsterdam aan de Slaakstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer huis met werkenden te huur in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer huis met werkenden te huur in Amsterdam – Klik hier

Details van 1-kamer huis met werkenden te huur in Amsterdam

Prijs – 690.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Slaakstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren