Slagveld in Brielle via Esteon

SlagveldAppartement te huur in Brielle! Het heeft een oppervlakte van 70m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. De huurprijs is €1.495,- per maand met een borgsom van €1.495,-. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 2-kamer appartement te huur in Brielle nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Brielle aan de Slagveld en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Brielle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement te huur in Brielle wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement te huur in Brielle – Klik hier

Details van 2-kamer appartement te huur in Brielle

Prijs – 1495.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Slagveld

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren