Sloelaan Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

Sloelaan Terneuzen NederlandDeze ruime tussenwoning met onderhoudsvriendelijke tuin met berging en tuinhuis is gelegen op 136 m² eigen grond en op wandelafstand van de Otheense kreek en diverse voorzieningen zoals een basisschool, middelbare school, MBO-college, bakker, frituur, apotheek en speeltuin.Hier geniet u elke dag van de optimale ruimte.+ uitzicht op groenplantsoen+ 4 slaapkamers+ berging+ instapklaar+ veel lichtinval+ Energielabel C

Je vind de Huurwoning aan de Sloelaan Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Terneuzen aan de Sloelaan Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Sloelaan in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Sloelaan in Terneuzen – Klik hier

Details van Huis Sloelaan in Terneuzen

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sloelaan Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren