Sloterkade, Hoofddorperpleinbuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1058HD, The Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Sloterkade, Hoofddorperpleinbuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1058HD, The NetherlandsSLOTERKADE (CA.35M2) AMSTERDAM- ZUID/ OUD ZUID/ HOOFDORPPLEINBUURTGestoffeerd appartement met 1 slaapkamer op 5 minuten van het Vondelpark.De woonkamer (ca. 4.50 x 3.63 = 16.50m2) heeft een nieuwe volledig ingerichte open keuken (ca. 2.63 x 1.72 = 4.53m2) en een balkon op het westen. De slaapkamer (ca. 2.49x 2.03 = 5.70m2) bevindt zich ook aan de achterzijde. Badkamer heeft een douche en wastafel. Toilet is apart.Ideaal voor 1 persoon of een paar.Het appartement heeft dubbele beglazing en een laminaatvloer. Het ligt op 2 minuten lopen van de supermarkt en op 5 minuten van het Vondelpark.

Je vind de Appartement aan de Sloterkade, Hoofddorperpleinbuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1058HD, The Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Sloterkade, Hoofddorperpleinbuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1058HD, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sloterkade in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sloterkade in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Sloterkade in Amsterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sloterkade, Hoofddorperpleinbuurt, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1058HD, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren