Sloterweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Sloterweg Amsterdam NederlandDe studio is een bijgebouw van het huis van de eigenaar. De tuin wordt gedeeld met de eigenaar. Ook heb je een eigen toilet en voordeur. Ik raad aan om een fiets te hebben, want de winkelcentra liggen op 10 minuten fietsen. In de loop van de maanden zal de eigenaar wat dingen aan de studio opknappen. maar momenteel wordt de studio kaal verhuurd.

Je vind de Studio aan de Sloterweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Sloterweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sloterweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sloterweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Sloterweg in Amsterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sloterweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren