Slotlaan CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Slotlaan CapelleaandenIJssel NederlandZeer leuke kamer van 14m2 in een leuke 4 kamer woning nabij metrostation Slotlaan Capelle aan Den IJssel. De kamer heeft een groot tweepersoonsbed. Het huis is onlangs gerenoveerd. Er is een balkon met een waanzinnig uitzicht.De woning is gelegen in een rustige buurt met veel parkeerplaatsen voor fietsen en gratis parkeergelegenheid voor auto’s. Winkelcentrum Capelle Centrum is op 8 minuten loopafstand met veel supermarkten en warenhuizen.

Je vind de Kamer aan de Slotlaan CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Slotlaan CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Slotlaan in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Slotlaan in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Slotlaan in Capelle aan den IJssel

Prijs – 835.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Slotlaan CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren