Sluiskade Hoogezand Nederland in Hoogezand via Huurflits

Sluiskade Hoogezand NederlandNieuw gerealiseerde zelfstandige studio gelegen op de begane grond. De studio heeft een woon/slaapkamer met open keuken van ca. 19 m2 en een badkamer met douche en toilet van ca. 4 m2. Tevens heeft de studio een washok van ca. 1 m2 en een eigen buitenruimte. De studio is voorzien van een laminaatvloer en glasvezelbehang. Op de bovenste verdieping is een gemeenschappelijk dakterras aanwezig. De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en internet. Exclusief gemeentelijke belastingen. Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar. Maximaal geschikt voor 1 persoon. De foto’s zijn van een vergelijkbare studio in het gebouw.

Je vind de Studio aan de Sluiskade Hoogezand Nederland  te Hoogezand nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Hoogezand aan de Sluiskade Hoogezand Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Hoogezand. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sluiskade in Hoogezand wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sluiskade in Hoogezand – Klik hier

Details van Studio Sluiskade in Hoogezand

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sluiskade Hoogezand Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren