Smallepad Amersfoort Nederland in Amersfoort via Huurflits

Smallepad Amersfoort NederlandDe studio bevindt zich in het voormalig pand van de Amersfoortse Verzekeringen. De witte hoogglans keuken is voorzien van koel/vriescombinatie, combioven, afzuigkap en een keramische kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche, glazen schuifwand en een wastafel met plankje en een spiegel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Je vind de Studio aan de Smallepad Amersfoort Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amersfoort aan de Smallepad Amersfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Smallepad in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Smallepad in Amersfoort – Klik hier

Details van Studio Smallepad in Amersfoort

Prijs – 739.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Smallepad Amersfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren