Smeetspassage Weert Nederland in Weert via Huurflits

Smeetspassage Weert NederlandIndeling:In het loftappartement vindt u een ruime woonkamer met open keuken, een slaapgedeelte, apart toilet, een badkamer met douche en wastafel en een berging waarin de installaties en wasmachine opstelplaats zijn gesitueerd. De loft-appartementen zijn voorzien van standaard tegelwerk in badkamer en toilet. Het keukenblok is voorzien van inbouwapparatuur. Op de begane grond zijn de bergingen gelegen waarmee elk loftappartement is uitgerust.

Je vind de Appartement aan de Smeetspassage Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de Smeetspassage Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Smeetspassage in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Smeetspassage in Weert – Klik hier

Details van Appartement Smeetspassage in Weert

Prijs – 930.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 71

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Smeetspassage Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren