Smidseind Bladel Nederland in Bladel via Huurflits

Smidseind Bladel NederlandHet appartement beschikt over een woonkamer met open keuken en een inpandig balkon (loggia) aan de straatzijde. Middels de hal is de slaapkamer met aansluitend de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een inloopdouche, twee wastafels en een opstelplaats voor de wasmachine en droger. In de gang bevindt zich een toilet, een garderobe en een studiekamer. In de parkeerkelder bevindt zich een eigen en afsluitbare fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Smidseind Bladel Nederland  te Bladel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bladel aan de Smidseind Bladel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bladel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Smidseind in Bladel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Smidseind in Bladel – Klik hier

Details van Appartement Smidseind in Bladel

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Smidseind Bladel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren