Smidsplein Voorthuizen Nederland in Voorthuizen via Huurflits

Smidsplein Voorthuizen NederlandAdres bij benadering vanwege privacy. Deze 3-kamer-woning ziet er netjes uit en is keurig gemeubileerd. Voorzien van onder andere tv, internet, dubbele isolatie en centrale verarming. Gelegen op een goed geoutilleerd bungalowpark met altijd voldoende vaste huurders en toeristen. Op ca. 7 minuten van de A1, nabij het bos en diverse wandel-, fiets- en ATB-routes.Indeling:EntreeOpen keukenWoonkamer met schuifdeuren naar het terrasSlaapkamer 1Slaapkamer 2Badkamer met wastafel en douchecabineSeparaat toilet

Je vind de Huurwoning aan de Smidsplein Voorthuizen Nederland  te Voorthuizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Voorthuizen aan de Smidsplein Voorthuizen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Voorthuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Smidsplein in Voorthuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Smidsplein in Voorthuizen – Klik hier

Details van Huis Smidsplein in Voorthuizen

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Smidsplein Voorthuizen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren