Snelfilterweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Snelfilterweg Rotterdam NederlandGelegen in de prachtige en rustige wijk De Esch, zeer dicht bij de Erasmus Universiteit. Tram 24/21 net beneden, 15 minuten naar het centrum, centraal station. Keuken, badkamer en toilet delen met nog 3 meiden die studeren aan de Erasmus Universiteit. Wasmachine met droogfunctie, oven, magnetron en koelkast zijn aanwezig. Kamer is ingericht met een eenpersoonsbed, kledingkast, boekenplank en tafel. Nutsvoorzieningen en WiFi zijn inbegrepen.

Je vind de Kamer aan de Snelfilterweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Snelfilterweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Snelfilterweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Snelfilterweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Snelfilterweg in Rotterdam

Prijs – 610.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Snelfilterweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren