Snippenpad Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Snippenpad Maastricht NederlandINDELINGNaast de deur van de entree een separate bergruimte (5m2) met standplaats Cv-installatie.Entree/hal welke toegang tot verschillende ruimtes.De woonkamer (6.34m x 5.00m) is voorzien van een nette laminaatvloer, grote ramen waardoor de kamer voorzien wordt van veel natuurlijk licht en openslaande deuren naar de tuin. Aansluitend aan de woonkamer bevind zich de keuken (1.85m x 2.65m) die voorzien van o.a. een koelkast, combi-magnetron en een inductie-kookplaat met een ingebouwde afzuigkap.De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douchebad, wasbak en aansluiting voor de wasmachine.Het half-betegelde toilet is separaat van de badkamer en voorzien van een fonteintje.De 2 slaapkamers (slaapkamer I 10m2 en slaapkamer II 12m2) zijn beide voorzien van inbouw kasten.

Je vind de Huurwoning aan de Snippenpad Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Maastricht aan de Snippenpad Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Snippenpad in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Snippenpad in Maastricht – Klik hier

Details van Huis Snippenpad in Maastricht

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Snippenpad Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren