Socratesstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands in Rotterdam via Huurflits

Socratesstraat, Rotterdam, South Holland, NetherlandsHal, toilet, woonkamer met een (klein) balkon en met scheidingsmuur in het midden van de kamer, welke ruimte biedt aan (2de slaap)kamer die toegang biedt tot een zeer ruim balkon (woningbreed) aan de achterzijde gelegen op het Westen met uitzicht op het groen. De keuken is voorzien van keukenblok incl. gaskookplaat en afzuigkap en aansluiting voor de wasmachine. De keuken biedt tevens toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafelmeubel met spiegel. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde.

Je vind de Appartement aan de Socratesstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Socratesstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Socratesstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Socratesstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Socratesstraat in Rotterdam

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Socratesstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren