Soestdijksekade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Soestdijksekade DenHaag NederlandBESCHRIJVINGPrachtig en direct beschikbaar gerenoveerde vierkamer parterrewoning met zonnige tuin op het zuidwesten. Dit appartement is zeer gunstig gelegen in een goed onderhouden jaren 30 appartementencomplex gelegen aan een kade met vrij uitzicht. Gelegen in de populaire wijk Leyenburg, op loopafstand van openbaar vervoer, Zuiderpark, supermarkten en winkelcentrum Monnickendamplein in de directe omgeving.Indeling: eigen entree, hal, hal met toegang tot alle vertrekken, ruime woonkamer met schuifpui naar de tuin, nette separate keuken met tevens toegang tot de tuin, separaat toilet in de hal, luxe badkamer met wastafel en douche, slaapkamer aan de achterzijde en tweede slaapkamer aan de voorzijde.

Je vind de Appartement aan de Soestdijksekade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Soestdijksekade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Soestdijksekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Soestdijksekade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Soestdijksekade in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Soestdijksekade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren