Soestdijksekade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Soestdijksekade DenHaag NederlandPas gerenoveerd en volledig gemeubileerd studio appartement op de begane grond met zonnige tuin. Dit gezellig ingerichte appartement is gelegen op de begane grond van een gerenoveerd pand. Heerlijke woning voor een alleenstaande professional of student.Lay-outEntree vanaf de straat naar gezamenlijke entreehal. Entree van het appartement leidt direct naar de woonruimte. Ruime en lichte kamer met grote raampartijen Gloednieuwe open keuken met inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, 4 pits kookplaat, koel/vriescombinatie en een wasmachine. Pas gerenoveerde badkamer voorzien van douche, wastafel en designradiator. Laminaatvloer in het appartement, centraal verwarmd. Het toilet bevindt zich op de gang en wordt gedeeld met 1 andere huurder. Toegang tot de grote, zonnige en besloten tuin aan de achterzijde van het appartement.

Je vind de Studio aan de Soestdijksekade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Soestdijksekade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Soestdijksekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Soestdijksekade in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Soestdijksekade in Den Haag

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Soestdijksekade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren