Soesterweg Amersfoort Nederland in Amersfoort via Huurflits

Soesterweg Amersfoort NederlandIndeling:Lichte woonkamer met keuken voorzien van afzuigkap. Aparte slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel, designradiator en wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde bevindt zich de galerij waar u heerlijk in de zon kunt genieten van een kopje koffie.

Je vind de Appartement aan de Soesterweg Amersfoort Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Soesterweg Amersfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Soesterweg in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Soesterweg in Amersfoort – Klik hier

Details van Appartement Soesterweg in Amersfoort

Prijs – 810.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Soesterweg Amersfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren