Soetendaalsekade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Soetendaalsekade Rotterdam NederlandDit loft appartement is gelegen aan de prachtige Soetendaalsekade. De woonkamer heeft een comfortabele slaapbank en een kleine tafel. Er is een kleine open haard die werkt. Verder is er een eettafel met 2 stoelen. De grote ramen geven je een prachtig uitzicht op de rivier aan de overkant van de straat.In de slaapkamer staat een comfortabel tweepersoons bed. Er is ook een wastafel en enkele planken om uw kleding op te bergen.Naast de slaapkamer is de badkamer. Hier vindt u het toilet en de douche

Je vind de Appartement aan de Soetendaalsekade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Soetendaalsekade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Soetendaalsekade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Soetendaalsekade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Soetendaalsekade in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Soetendaalsekade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren