Soetensteeg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Soetensteeg Rotterdam NederlandDeze kamer is volledig ingericht met een eenpersoonsbed (uitbreidbaar tot tweepersoonsbed) en extra opbergruimte onder het bed, ingebouwde kast, extra kleerkast, design bureau en stoel + accessoires, matras en lakens. Deze kamer heeft een eigen wastafel en wasgelegenheid.Ingebouwde keuken:- Oven- Wasmachine-Droger- Koelkast met vriezer- Fornuis- Afwasmachine- Magnetron- WaterkokerLuxe badkamer en toilet:- Inclusief douchecabine- Luxe spoelbak en opbergkast- Accessoires

Je vind de Kamer aan de Soetensteeg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Soetensteeg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Soetensteeg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Soetensteeg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Soetensteeg in Rotterdam

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Soetensteeg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren