Sonmansstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sonmansstraat Rotterdam NederlandWoongedeelte:Na binnenkomst in de hoofdentree komt u in de hal. Ga naar binnen om de eet- / leefruimte te vinden, deze komt naar je toe met een bank, een eettafel en een televisie. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte, is van alle gemakken voorzien en beschikt over een ingebouwde koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap. Achter de keuken leidt de trap naar de tweepersoons vide met een nachtkastje. Onder de trap is extra bergruimte.Badkamer toilet:De badkamer en het toilet bevinden zich in aparte ruimtes, beide bevinden zich op de gang. In de badkamer vind je een staande douche, wastafel en spiegel.Tuin:Het huis heeft een fijne ruime tuin, voorzien van buitenstoelen

Je vind de Appartement aan de Sonmansstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Sonmansstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sonmansstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sonmansstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Sonmansstraat in Rotterdam

Prijs – 1390.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sonmansstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren