Sonsbeekweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Sonsbeekweg Arnhem NederlandDe kamer heeft een keuken met inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron) en een badkamer. Het toilet en de wasmachine/droger worden gedeeld met 2 huisgenoten. Aan de achterzijde van de woning is een grote gemeenschappelijke tuin en een fietsenberging.

Je vind de Kamer aan de Sonsbeekweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Sonsbeekweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sonsbeekweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sonsbeekweg in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Sonsbeekweg in Arnhem

Prijs – 865.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sonsbeekweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren