Sophiaplein Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Sophiaplein Apeldoorn NederlandIndeling:Entree met toegang tot de moderne badkamer, wasruimte, separaat toilet, praktisch in te delen slaapkamer en ruime zeer lichte woonkamer. In de woonkamer heb je een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien (vaatwasser, koelkast, gasfornuis, afzuigkap en combi-magnetron).Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw eigen balkon.Vanuit de woonkamer komt u in een hal, van hieruit kunt u naar de nette badkamer en ruime slaapkamer.Het appartement wordt volledig voorzien van een mooie PVC vloer.Tevens beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en berging.

Je vind de Appartement aan de Sophiaplein Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Sophiaplein Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sophiaplein in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sophiaplein in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Sophiaplein in Apeldoorn

Prijs – 1040.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sophiaplein Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren