Sorbonnelaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sorbonnelaan Maastricht NederlandWIJ HEBBEN VERSCHILLENDE ONAFHANKELIJKE STUDIO’S PER DIRECT BESCHIKBAAR. DE STUDIO’S ZIJN VOORZIEN VAN EEN EIGEN KEUKEN EN BADKAMER. BOVENDIEN ZIJN DE STUDIO’S VOLLEDIG GESTOFFEERD EN GEMEUBILEERD, ZODAT U ER ZO ZO KUNNEN BETROKKEN.DE STUDIO’S ZIJN GELEGEN IN EEN VAN DE NEGEN GEBOUWEN OP HET OBJECT. IN HET HOOFDGEBOUW IS EEN GROTE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTE DIE ALLE BEWONERS KUNNEN GEBRUIKEN. ER IS OOK EEN WASSERETTE IN HET HOOFDGEBOUW. HIERVOOR INSTALLEER JE DE PAY2WASH APP, ZODAT JE TEGEN VERGOEDING KUNT GEBRUIKEN VAN DE WAS- EN DROOGMACHINES.

Je vind de Studio aan de Sorbonnelaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Sorbonnelaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sorbonnelaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sorbonnelaan in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Sorbonnelaan in Maastricht

Prijs – 460.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sorbonnelaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren