Sorbonnelaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sorbonnelaan Maastricht NederlandAlle studio’s hebben een eigen badkamer en keuken. Wil je echt zorgeloos je nieuwe woning betrekken, dan kun je ook kiezen voor volledig gemeubileerde en gestoffeerde studio’s. Terwijl je ongestoord vanuit huis kunt studeren, vind je alle benodigde voorzieningen in de buurt. Met Maastricht UMC+ om de hoek en het historische centrum op 10 minuten fietsen heb je alles binnen handbereik voor studie en ontspanning.

Je vind de Studio aan de Sorbonnelaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Sorbonnelaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sorbonnelaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sorbonnelaan in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Sorbonnelaan in Maastricht

Prijs – 427.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sorbonnelaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren