Spanbroekerweg Spanbroek Nederland in Spanbroek via Huurflits

Spanbroekerweg Spanbroek NederlandIndeling:Gemeenschappelijke entree, bellentableau en brievenbussen. Vervolgens treft u een centrale openbare ruimte aan, voorzien van diverse zitjes en een biljarttafel. Deze ruimte is bedoeld voor gezamenlijke activiteiten die zelfstandig door de bewoners worden georganiseerd.Het appartement:2-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het complex.Entree, hal, ruime badkamer voorzien van douche met douchestoel, toilet met steunen, wastafel met spiegel en planchet. Woonkamer (ca. 19 m²) met half open keuken (ca. 4,6 m²) voorzien van keukenblok met onder- en bovenkastjes. Slaapkamer (ca. 12,00 m²) toegankelijk vanuit de hal en woonkamer met schuifdeur naar eigen balkon gelegen op het oosten.

Je vind de Appartement aan de Spanbroekerweg Spanbroek Nederland  te Spanbroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Spanbroek aan de Spanbroekerweg Spanbroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Spanbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spanbroekerweg in Spanbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spanbroekerweg in Spanbroek – Klik hier

Details van Appartement Spanbroekerweg in Spanbroek

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spanbroekerweg Spanbroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren