Spechtstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Spechtstraat Rotterdam NederlandEen leuk 2 kamer appartement met TUIN!Via de hal is de ruime woonkamer aan de achterzijde te bereiken. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer is de fijne tuin te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Spechtstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Spechtstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spechtstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spechtstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Spechtstraat in Rotterdam

Prijs – 885.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spechtstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren