Speelhuislaan, Belcrum, Noord, Breda, North Brabant, Netherlands, 4815CB, Netherlands in Breda via Huurflits

Speelhuislaan, Belcrum, Noord, Breda, North Brabant, Netherlands, 4815CB, NetherlandsSpeels appartement met gedeelde tuin gelegen op de begane grond in de gewilde wijk Belcrum. Huurtoeslag is mogelijk!!Via de voordeur kom je in het appartement welke op de begane grond is gelegen. Je komt binnen in de woonkamer. De woonkamer heeft veel licht en sfeervolle ramen uitgevoerd met autheniek glas-in-lood.In de open keuken heb je genoeg ruimte om apparatuur te plaatsen. Deze dien je zelf mee te nemen.De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en geeft toegang tot de gedeelde tuin. De tuin deel je met 1 ander appartement. De douchecabine en wastafel bevinden zich in de slaapkamer. Het toilet is apart.Het appartement is in de woonkamer voorzien van een laminaatvloer. In de slaapkamer ligt novilon, in een lichte kleurstelling, op de vloer.Desgewenst kan de woning aangepast worden naar je eigen smaak door te schilderen.Het appartement is gelegen in de Belcrum op loopafstand van Breda Centrum. Het centraal Station is gelegen op 5 minuten lopen. Er zijn diverse supermarkten op loopafstand van de woning gelegen. De uitvalswegen naar de snelweg zijn goed te bereiken.Parkeren in de straat is mogelijk met een vergunning. De kosten hiervan bedragen circa €4,- tot €8,- per maand. Alle informatie hierover is te vinden via gemeente Breda.Huurprijs van de woning is €805,- inclusief voorschot G/W/L, internet, stoffering en servicekosten.Wanneer je deze woning mag gaan huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van €250,00 + 21% BTW.Hou rekening met het volgende:- Huurtoeslag is mogelijk- Geschikt voor 1 of 2 personen.- De verhuurder is op zoek naar werkende huurders die voldoen aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuur OF- werkende huurders met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen.OF- een studerend stelletje die voldoen aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuurOF- een studerend stelletje met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen.

Je vind de Appartement aan de Speelhuislaan, Belcrum, Noord, Breda, North Brabant, Netherlands, 4815CB, Netherlands  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Speelhuislaan, Belcrum, Noord, Breda, North Brabant, Netherlands, 4815CB, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Speelhuislaan in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Speelhuislaan in Breda – Klik hier

Details van Appartement Speelhuislaan in Breda

Prijs – 805.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Speelhuislaan, Belcrum, Noord, Breda, North Brabant, Netherlands, 4815CB, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren