Speelmansstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Speelmansstraat Leeuwarden NederlandLeuk zelfstandig appartement gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft een woon/slaapkamer van ca. 39 m2, een keuken van ca. 5 m2. Tevens beschikt het appartement over een eigen badkamer van circa 5 m2 met douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Speelmansstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Speelmansstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Speelmansstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Speelmansstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Speelmansstraat in Leeuwarden

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Speelmansstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren