Speenkruid Beilen Nederland in Beilen via Huurflits

Speenkruid Beilen NederlandOmschrijvingAan de rand van woonwijk op een hoekperceel gelegen, twee-onder-één-kap woning met garage. De woning is gebouwd in 1988 op een perceel van 325 m².Indeling:Begane grond: entree/hal, toilet, tuingerichte woonkamer en keuken in hoekopstelling aan voorzijde.1e verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet.2e verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderberging met de opstelling van de cv en de witgoedaansluiting.Er is een aangebouwde stenen garage met vliering.

Je vind de Huurwoning aan de Speenkruid Beilen Nederland  te Beilen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Beilen aan de Speenkruid Beilen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Beilen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Speenkruid in Beilen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Speenkruid in Beilen – Klik hier

Details van Huis Speenkruid in Beilen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 125

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Speenkruid Beilen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren