Speerreep HoogvlietRotterdam Nederland in HoogvlietRotterdam via Huurflits

Speerreep HoogvlietRotterdam NederlandIndeling:Begane grond, ruime woonkamer van ca. 30 m2. De keuken is ca. 8 m2 groot. Via de keuken toegang tot de achtertuin met een ruime vaste schuur.Eerste verdieping, 3 slaapkamers. Ook bevind zich hier de badkamer met een inloopdouche en toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Speerreep HoogvlietRotterdam Nederland  te HoogvlietRotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad HoogvlietRotterdam aan de Speerreep HoogvlietRotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in HoogvlietRotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Speerreep in Hoogvliet Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Speerreep in Hoogvliet Rotterdam – Klik hier

Details van Huis Speerreep in Hoogvliet Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 97

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Speerreep HoogvlietRotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren