Sphinxcour maastricht in Maastricht via Esteon

Sphinxcour maastrichtTe huur in Maastricht! Een zelfstandige studio, gemeubileerd, van 50m2 bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, internet / TV. De huurprijs is €1.560,- per maand. De borgsom bedraagt €1.389,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Zelfstandige studio in Centrum, Maastricht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Zelfstandige studio ligt in de stad Maastricht aan de Sphinxcour maastricht en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Zelfstandige studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Zelfstandige studio in Centrum, Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Zelfstandige studio in Centrum, Maastricht – Klik hier

Details van Zelfstandige studio in Centrum, Maastricht

Prijs – 1389.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sphinxcour maastricht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren