Sphinxcour Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sphinxcour Maastricht NederlandHet aanbod omvat een moderne, volledig ingerichte privékamer van ongeveer 20 m2 met een queensize bed, een eigen badkamer en uw keuze uit een eigen of gedeelde keuken. Daarnaast krijg je razendsnel wifi, een flatscreen tv, deelfietssysteem, beddengoed, regelmatige schoonmaak van de kamers en 24/7 receptie en beveiliging.Extra voordelen zijn onder meer een game- en loungeruimte, studieruimtes, een fitnessruimte op het terrein, wasfaciliteiten, een restaurant/bar met dagelijkse evenementen en een leuke gemeenschap van internationale studenten. Alle gas/water/elektriciteitsrekeningen zijn inbegrepen. Geen verborgen kosten

Je vind de Kamer aan de Sphinxcour Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Sphinxcour Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sphinxcour in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sphinxcour in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Sphinxcour in Maastricht

Prijs – 1157.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sphinxcour Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren