Spijkerhofplein Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Spijkerhofplein Nijmegen NederlandEntree, toilet met fontein, riante lichte woonkamer met fantastisch uitzicht door de vele ramen en luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer met douche, wastafel en toilet, 2 ruime slaapkamers, inpandige berging met wasmachine aansluiting en cv- ketel en een externe berging.

Je vind de Appartement aan de Spijkerhofplein Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Spijkerhofplein Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spijkerhofplein in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spijkerhofplein in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement Spijkerhofplein in Nijmegen

Prijs – 1045.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 101

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spijkerhofplein Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren