Spijkerlaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Spijkerlaan Arnhem NederlandKamers zijn licht. Grote eettafel en kleine keuken met alle basisbenodigdheden. Het is gelegen nabij het centrum van Arnhem (winkelstraat), in de artistieke wijk Spijkerkwartier. Een zeer centrale plek in Arnhem.

Je vind de Appartement aan de Spijkerlaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Spijkerlaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spijkerlaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spijkerlaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Spijkerlaan in Arnhem

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spijkerlaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren