Spil Emmer-Compascuum Nederland in Emmer-Compascuum via Huurflits

Spil Emmer-Compascuum NederlandIndeling:Begane grond: berging voor de fietsen.Appartement- ruime entree.- meterkast.- royale living met half open keuken.- ouderslaapkamer met vaste kastenwand.- logeerkamer.- badkamer voorzien van douche en douchewand, vaste wastafel compleet betegeld.- stookvertrek.- royaal balkon met vrij uitzicht.

Je vind de Appartement aan de Spil Emmer-Compascuum Nederland  te Emmer-Compascuum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Emmer-Compascuum aan de Spil Emmer-Compascuum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Emmer-Compascuum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spil in Emmer-Compascuum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spil in Emmer-Compascuum – Klik hier

Details van Appartement Spil in Emmer-Compascuum

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spil Emmer-Compascuum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren