Spinbollaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Spinbollaan Rotterdam NederlandDe woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 3 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Spinbollaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Spinbollaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spinbollaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spinbollaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Spinbollaan in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spinbollaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren