Spittaalstraat Zutphen Nederland in Zutphen via Huurflits

Spittaalstraat Zutphen NederlandBegane grond:Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en videofooninstallatie.Vloer:De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van een open keukenopstelling met inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is een loggia bereikbaar waar u heerlijk kunt genieten van de avondzon.Het appartement heeft een slaapkamer op de eerste verdieping en een tweede slaapkamer op de zolderverdieping. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet, handdoekradiator en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Spittaalstraat Zutphen Nederland  te Zutphen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zutphen aan de Spittaalstraat Zutphen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zutphen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Spittaalstraat in Zutphen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Spittaalstraat in Zutphen – Klik hier

Details van Appartement Spittaalstraat in Zutphen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Spittaalstraat Zutphen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren